Activitatea membrilor
Pagina 1 din 1
Activitatea membrilor
Activitatea voastra
Am facut acest topic deoarece , am observat ca sunteti foarte inactivi (unii).
Majoritatea va mirati ca sunteti dati afara deoarece sunteti inactivi.Ca sa nu existe certuri ca v-am dat afara pe motiv:inactiv , iar voi spuneti ca sunteti activi am facut acest topic cu scopul de a deveni mai mult sau mai putin ACTIV.
Ce inseamna asta:
● Voi trebuie sa puneti o poza cu /stats .
● Ma intereseza "PlayingHours".
-Topic-ul este deschis doar vinerea.
-In aceea vineri trebuie sa puneti poza cu /stats.
● Din vineri in vineri (dintr-o saptamana in saptamana) trebuie sa aveti acumulate 21 ore jucate.
● Nu este neaparat sa aveti in + 21 ore jucate.Doar sa nu aveti mai putin de 21 in cele 7 zile jucate.
Exemplu:
-vinerea asta aveti: 500 ore jucate.In vinerea urmatoare trebuie sa aveti: 521 ore jucate (sau mai multe)
Nu e foarte greu de respectat.
Am nevoie de membrii activi ...de accea am facut aceasta metoda de activitate.
-Sunt 21 ore intr-o saptamana.Adica in fiecare zi trebuie sa jucati 3 ore.In caz ca nu puteti intr-o anumita zi sa jucati 3 ore...puteti recupera in alta zi...sau daca aveti ceva problema postati la Inactivitate (ca nu puteti intra 2-3 zile pe sa:mp) si din cele 21 ore pe care trebuie sa le aveti am sa scad orele in functie de cate zile lipsiti.
Exemplu:
-Ai postat la inactivitate 3 zile.In toate cele 3 zile ...normal ar trebui sa ai 9 ore jucate.Eu din toate cele 21 ore am sa scad -9 ore.
Modelul de postate:
●Nick:
●Level:
●Orele actuale:
●Orele acumulte:
●Poza cu /stats:
Daca in cele 7 zile jucate nu aveti 21 ore jucate --> avertisment
Daca si in urmatorea saptamana nu aveti 21 ---> demis
● Daca nu ati inteles /w in joc/mass/skype.
Puffylicyous- Mesaje : 29
Data de inscriere : 04/08/2010
Oras: : PuffyLicyouS
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum